Digitale Fotografie

"Toen duiken moeilijk werd, werd fotograferen ook moeilijk."

Beide feiten zijn tegenwoordig totaal veranderd omdat duiken en fotograferen met een digitaal toestel zeer gemakkelijk zijn geworden.

dup

Velen hebben waarschijnlijk al een digitale camera en een behuizing en wellicht vraagt u uzelf regelmatig af hoe u betere foto's kunt maken. Dan is het tijd om een gestructureerd programma over dit onderwerp te volgen om zo uw tevredenheid en plezier in het duiken te vergroten en om deze prachtige ervaringen met anderen delen.

Het programma Digital Underwater Photography kan of in een zwembad/gesloten water gegeven worden of direct in open water. Dat maakt dat deze specialty geschikt is als "winter specialty", die u kunt volgen voordat de duikvakantie begint.

 

diveSSI Image: DUP_manual

Inhoud specialty cursus:

  • Kennismaking met onderwaterfotografie
  • De digitale camera
  • Using your Camera System
  • Neem digitale foto's onder water
  • Composition of your underwater pictures
  • Bewerk je digitale foto's

Dit programma is niet ontwikkeld om een perfecte fotograaf van u te maken door lange lessen. Het volgen van een SSI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het kijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als u goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heeft u direct plezier in het water en na een aantal oefeningen neemt u al uw eerste fantastische onderwaterfoto's.

 

Scuba Alegre Dive Center

Càmping La Ballena Alegre

Sant Pere Pescador-L'Escala 17470

Costa Brava

 

+34 672 02 19 25

+34 646 58 73 03

info@scubaalegre.com

 

Visitors

GPS: N42° 09’08″ / E 003° 06'42″

UTM: X 509307,18 / I 4666996,36 / Fus 31

Scuba Alegre a les Xarxes Socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© SCUBA ALEGRE Buceo en la Costa Brava