Nacht Duiken

 

"'s Nachts duiken betekent opwinding, avontuur en fascinatie tegelijkertijd!"

De onderwaterwereld is een nieuwe en mystieke wereld voor ons. Maar tijdens een nachtduik ontdekt u een andere kant van deze wereld en kunt u hem van deze totaal andere kant zien.

Night Limited Visibility

Het is een ongelofelijk gevoel om de wateren in u directe omgeving te ontdekken nadat de zon onder is gegaan. De complete wereld onder water is nog kalmer dan normaal, maar met de juiste uitrusting en een krachtige lamp valt er veel te ontdekken.

Met een beetje geluk ziet u zelfs vissen die 's nachts actief opzoek gaan naar een prooi. Ook in tropische gebieden zijn nachtduiken echte avonturen omdat u dan alleen alles kan zien in de straal van de lamp, wat een compleet nieuwe ervaring is.

De noodzakelijke voorwaarden voor een Night / Limited Visibility avontuur zijn een goede coördinatie en voldoende duikvaardigheden die ook verbeterd worden tijdens de 2 duiken in dit programma. Beschikt u over goede duikvaardigheden, een kwalitatief goede uitrusting en plant u de nachtduik/beperkt zicht goed, dan wordt u beloond met uitstekende duikervaringen.

 

diveSSI Image: NLV_manual

Inhoud specialty cursus:

  • Night vs. Limited Visibility duiken
  • Speciale uitrusting
  • de voorbereiding van de duik
  • De duik
  • Gevorderde technieken

Het volgen van een SSI specialty betekent veel plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als u goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heeft u gelijk plezier in het water en na enkele oefeningen maakt u ontspannen uw eerste nachtelijke waarnemingen.

Scuba Alegre Dive Center

Càmping La Ballena Alegre

Sant Pere Pescador-L'Escala 17470

Costa Brava

 

+34 672 02 19 25

+34 646 58 73 03

info@scubaalegre.com

 

Visitors

GPS: N42° 09’08″ / E 003° 06'42″

UTM: X 509307,18 / I 4666996,36 / Fus 31

Scuba Alegre a les Xarxes Socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© SCUBA ALEGRE Buceo en la Costa Brava