Título

"Vraagt u zich ook altijd af hoe de instructeur er altijd in slaagt om de weg terug naar het vertrekpunt of naar de boot te vinden?"

Als dat het geval is, dan heeft u het Navigation programma nodig om een uitleg van dit wonder te krijgen.

nv

Velen hebben vast en zeker een goed ontwikkeld natuurlijk gevoel voor oriëntatie. Maar helaas werkt dat maar beperkt onder water omdat mensen hun zintuigen alleen beperkt kunnen gebruiken in een vreemde omgeving. SSI biedt een gestructureerd programma voor navigatie om plezier en veiligheid in het duiken te bevorderen.

Tijdens de 2 duiken van het Navigation programma wordt geleerd hoe te navigeren met een kompas en hoe natuurlijke navigatievaardigheden toe te passen. Ook leert u afstanden in te schatten en verschillende zoekpatronen te navigeren. U vindt uw weg naar verschillende markeerpunten en u bent in staat om altijd uw weg terug te vinden naar het vertrekpunt.

Voor meer informatie over het Navigation programma, is er een handboek of DVD te koop, zelfs zonder het volledige cursusprogramma te volgen.

diveSSI Image: NV_manual

Inhoud specialty cursus:

  • Natuurlijke navigatie
  • Compassen en navigatie
  • Combinatie natuurlijke en compasnavigatie
  • Speciale navigatiesituaties
  • De sport van het navigeren

Het volgen van een SSI specialty cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als u goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor kunt u gelijk genieten in het water en na een aantal oefeningen kunt u zeker uw weg vinden.

Scuba Alegre Dive Center

Càmping La Ballena Alegre

Sant Pere Pescador-L'Escala 17470

Costa Brava

 

+34 672 02 19 25

+34 646 58 73 03

info@scubaalegre.com

 

Visitors

GPS: N42° 09’08″ / E 003° 06'42″

UTM: X 509307,18 / I 4666996,36 / Fus 31

Scuba Alegre a les Xarxes Socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© SCUBA ALEGRE Buceo en la Costa Brava