Enriched Air Nitrox

 

"Heeft u ooit gedroomd over langere duiken met geen-decompressielimieten om foto's te maken of om een wrak te verkennen? Of heeft u wel eens veiliger willen duiken met betrekking tot het potentiële gevaar van decompressieziekte?

 

In het Nitrox verrijkte lucht leert u alle noodzakelijke regels om Nitrox-duiken te plannen en om Nitrox veilig te gebruiken. Een belangrijk onderdeel in het hele programma is het analyseren van u tank voordat een Nitrox-duik wordt gemaakt.

 

Enriched Air Nitrox bevat optionele duiken.

 

Inhoud specialty cursus:

 

- De kennismaking met Nitrox

- Nitrox, het lichaam en de onderwaterwereld Jouw

- Totaal Duik Systeem en Nitrox

- Het plannen van Nitroxduiken

- 1 duik met Nitrox

 

Het volgen van een SSI Specialty betekent plezier hebben en praktische vaardigheden leren in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als u goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heeft u gelijk plezier in het water en al tijdens je eerste Nitrox-duik ontdekt u een geheel nieuwe duikervaring.

 

Ook kunt u andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Enriched Air Nitrox, bijvoorbeeld de specialties Deep Diving of Wreck Diving. De mogelijkheden zijn oneindig en Nitrox maakt het mogelijk om overal ter wereld op een ander niveau te duiken. 

Scuba Alegre Dive Center

Càmping La Ballena Alegre

Sant Pere Pescador-L'Escala 17470

Costa Brava

 

+34 672 02 19 25

+34 646 58 73 03

info@scubaalegre.com

 

Visitors

GPS: N42° 09’08″ / E 003° 06'42″

UTM: X 509307,18 / I 4666996,36 / Fus 31

Scuba Alegre a les Xarxes Socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© SCUBA ALEGRE Buceo en la Costa Brava